Tuesday, March 13, 2007

Ehdokkuus laihduttaa

Omakotialueet ovat parhaita. Matkaa tulee paljon ja raitista ilmaa. Seuraavaksi tulee neljä kerroksiset talot ilman hissiä, jokaisessa kerroksessa kaksi asuntoa. Kyllä sellaisia on Varissuolla. Varissuolla on myös taloja, joissa asuntoihin mennään ulkoisen parvekkeen kauta. Tällöin kävelyä jakajalle tulee paljon.

Lennäkkien jakaminen on vain yksi tapa laihduttaa. Toinen on soppatykin vieressä seisominen. Samalla, kun äänestäjät syövät, on ehdokkaan mahdollisuus puhua, ei syödä. Huomaamatta syöminen jää koko päivältä, kun paikasta siirrytään toiseen.

Iltasyöminen on todella mahdotonta, koska kaikki illat menevät ostoskeskusten edessä. Sisään ei tohdi mennä, koska menettäisi tällöin ajan kohdata äänestäjän. Tämän myötä oma jääkaappikin pysyy ritilöillä. Illalla kirjoitetaan myös blogia ja katsotaan samalla vaaliohjelmia ja uutisia.

Laihtuminen ei koske vain ehdokasta, vaan koko perhettä. Perheenjäsenet juoksevat illat lennäkkien jaossa, tulevat kotiin, missä jääkaappi on ritilöillä. No, kunto kohoaa ja maha pienenee. Tavoiteet on saavutettu.

1 comment:

qwerty! said...

olen aina ollut sitä mieltä että paras tapa laihduttaa on kiireinen työ ja rytmi