Monday, September 6, 2010

Mitä tuli sanottua televisioon?

Jouduimpa tänään tiukkaan tilanteeseen. YLE:n Ajankohtaisen kakkosen toimittaja oli lukenut tätä blogiani ja halusi haastatella minua tarkemmin.Tänään hän sitten starttasi Helsingistä kuvaajan ja äänittäjän kanssa ja tuli aurinkoiseen Turkuun. Asia koski juuri valittua EK:n toimitusjohtajaa, joka vaikutti myös Turun kaupunjohtajana vielä keväällä.

En ole kokenut televisiokasvo, mutta jotenkin toimittaja sai minut aurinkoisella puistonpenkillä rauhalliseksi. Ehkä olin liiankin rauhallinen ja avoin. Ehkä sanoin jotain liiankin suoraan? On vaikea muistaa yli puolen tunnin haastattelua.

Huomenna 7.9. ohjelma tulee klo 21 kakkoselta. Pitkä haastattelu on varmaan pilkottu ja siitä tulee korkeintaan minuutin pätkä. Mitä toimittja pitää tärkeänä? Mikä sanomassani tukee hänen näkemystä henkilöstä? Mikä sanomisessani on yleisesti kiinnostavaa? Apua! Jaksanko odottaa?

Entä mitä sanovat keskiviikkona kaikki muut poliitikot, jotka ovat istuneet samoissa kammareissa?Ovatko he nähneet asiat yhtään samalla tavoin? Entäs, jos joku oikein suuttuu?

No, kerran se Rinteen rouva pääsee oikein valtakunnan televisioon. Mitään en kadu!

2 comments:

Misha Dellinger said...

Jutun voi katsoa täältä netistä: http://areena.yle.fi/video/1258012

Misha Dellinger said...

Hahhah, sait viimeisen sanan :)