Tuesday, June 22, 2010

Hyvää matkaa Pukkinen!

Olen vilpittömän tyytyväinen, että ihminen löytää itselleen paremmin sopivan paikan ennen eläkeikää. Kun alkavat ne vaikea vuodet, niin silloin on oltava alla paikka, josta pitää ja josta maksetaa kohtuullinen korvaus. Näin takaa itselleen pitkän ja hyvän elämän. Tämä vain on mahdollista todella harvoille.

EK:n huipulla voi pitää oven kiinni ja tehdä suunnitelmia ylhäisessä yksinäisyydessään. Siellä on varaa myös yllättäviin päähänpistoihin, ne ovat jopa suotavia. Ja rahaa on, toisin kun täällä kunnissa.

No, mitä nyt Turku?

Nopeasti ja miettimättä heti vaan päätöksiä, vaikka ei mitään kiirettä ole. Kesä tulee ja tulossa on vain edustuksia. Nehän kaupunginjohtaja kyllä mielellään hoitaa. Syksyllä olisi kyllä aikaa hoitaa Virtasen johdolla asioita rauhassa.

Jos katsoo asiaa puolueemme kannalta, johtoon on nyt tulossa henkilö, joka poliittisessa päätöksenteossa ei ole osannut neuvotella ja tehdä yhteistyötä. Hän on hyvinkin pienin perustein tehnyt päätöksiä, jotka ovat olleet kuntademokratian vastaisia. No, kaupunginjohtajan tehtävässähän hän pääsee tästä. Mietityttää vain, että pääseekö koira karvoistaan. Kaupunginjohtajan pitäisi oikeasti olla kaikkien kaupunkilaisten johtaja, ei pelkästään poliitikkojen. Tähän tarvittaisiin ehkä vielä enemmän elämänkokemusta.

No comments: