Sunday, April 10, 2011

Mummot kehiin!

Moni nuori perhe taistelee työn ja perhen yhteisen ajan välillä. Lainat on maksettava ja pätkätyöstä on pidettävä kiinni, vaikka sydän halajaisi olla lasten kanssa. Vastavalmistuneena haluaa kehittää itseään työssä ja saada kokemusta.

Mitäs me mummot? Me olemme tehneet työtä useat jo yli 30 vuotta. Meillä on vakinaiset työt ja lainat maksettu. Meitä väsyttää työssä jatkuva uuden oppiminen ja muutosten rumba. Me kaipaisimme taukoja työhön.

Meille mummoille pitäisi saada oikeus olla palkallisella vapaalla, kun lapsenlapsi esim. sairastuu äkillisesti. Meidän töissä se olisi usein helpompaa järjestää, koska jo osaamme työn delegointia ja uudelleen muokkaamista. Meille ei enää tule työnanatajan vihaisia katseita, me olemme jo karaistuneet niiden vastaanottamisessa. Meille lastenlasten kanssa olo toisi voimia jaksaa taas työssä. Me kyllä jaksaisimme , kun saisimme nukkua yöt hyvin kotona. Nyt sairaan lapsen vanhemmat valvoo yöllä ja päivällä sitten pitäisi olla pirteänä ja innokkaana lasten kassa.

Jaetaan väsymystä ja iloa tasaisesti mummoille, lapsenlapsille ja vanhemmille. Jaetaan työnantajan vastuita myös useammalle.

Pappoja unohtamatta!

No comments: